Docent Frans

De docent

Toulouse, geboorteplaats van uw docent Frans.

Christine, uw docent.

Ik kom uit het zuid-west van Frankrijk.

 

Mijn passie voor de talen en de culturen waarmee ze verbonden zijn, leidde me uiteraard talen te leren en het Frans te doceren. Om dit te doen haalde ik in Paris VIII een Master 1 "Frans als vreemde taal" (afdeling talendidactiek).

Franse lessen met een ervaren docent

Ik werkte zowel in Frankrijk als in het buitenland, met name in China bij de Universiteit van Guangzhou, in Nederland bij de Alliance Française, bij de "Nonnen van Vught" (taleninstituut) en ook bij een Belgische talencentrum.

Meer informatie over mijn ervaring treft u aan onder het tabblad CV op deze website. 

 

Ik heb in de loop van de jaren veel ervaring als docent Frans opgedaan waarvan studenten over de hele wereld nu kunnen profiteren via mijn website waar ik Franse lessen bied.


« Juste un petit mot pour vous remercier pour tout ce que vous m’avez appris. Un grand merci également pour votre attention. Je pense avoir fait le bon choix en décidant d’apprendre le français avec un professeur natif. De plus, vous avez choisi une méthodologie appropriée et de qualité, je ne pouvais en tirer que des avantages. Félicitations aussi pour ce site exceptionnel ! ».  Maria, Argentine 

Google+

                                   contact@frenchlanguagecoursesfromeverywhere.com